Најновије

ПРВИ РЕЗУЛТАТИ РУСКИХ ИЗБОРА: Путин предњачи са скоро 90% гласова

Стижу први резултати са председничких избора у Русији...

Владимир Путин предњачи са 87,97 одсто на председничким изборима на основу резултата обраде 24,4 одсто гласова, Харитонов заузима друго место, изјавила је председница Централне изборне комисије Русије Ела Памфилова.

Наиме, Путин има 89,1 одсто у Москви на основу резултата гласања онлајн и путем електронских терминала, према коначним подацима Градске изборне комисије Москве.

Завршен је трећи и последњи дан председничких избора у Руској Федерацији. Запад је, као и претходна два дана, покушао да се умеша и омете изборе, па је тако пресретнуто више од 90.000 сајбер напада на портал Централне изборне комисије, владиних услуга и друге ресурсе који се доводе у везу са изборима, а који долазе из Украјине и Северне Америке. 

Сва три дана остаће упамћени по, до сада, невиђеним нападима са украјинске територије на пограничне области Руске Федерације, али и на бирачка места и грађане који на територији нових руских региона први пут изражавају своју бирачку вољу. Сви напади су одбијени, потврдили су из Кремља, коментаришући нападе украјинских диверзаната у Белгородској и Курској области.

Прочитајте ОВДЕ шта Вучић каже о Западу и Косову

Извор: РТ Балкан

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА