Најновије

ЖЕСТОКИ УКРАЈИНСКИ НАПАДИ НА РУСКУ ГРАНИЦУ: Руси у битку убацили тенкове, вишецевне бацаче, авијацију...

Украјинци не заустављају копнене нападе на руске границе, а појачано је и гранатирање границе на дан руских председничких избора.

“Након артиљеријске припреме, јуришне групе „Легија ГУР“, ичкерски терористи и плаћеници нападају нашу одбрану. Мале групе такође врше извиђање у различитим областима. ФПВ дронови се и даље активно користе, терористи покушавају да њима гађају наша возила, ватрене тачке и надзорне камере.

Непријатељ и даље концентрише своје главне напоре у Граворонском округу Белгородске области. Има напада на Козинку, непријатељ је успео да се пробије до периферије. Такође се воде борбе код Сподарјушина”, јављају руски војни извори.

У извештају се даље наводи да руски тенкови, недавно распоређени на границу, активно раде, хаубице, МЛРС, јуришни хеликоптери и бомбардери покривају Украјинце.

“Граничари, пешадија, ваздушно-десантне снаге и специјалне снаге воде свакодневне борбене борбе, потискујући непријатељске снаге које напредују. Током дана одбијени су бројни непријатељски напади, милитанти су се повукли са губицима. Оружане снаге Украјине спроводе жестоко гранатирање стамбених насеља Белгородског и Грајворонског округа. Ваздухопловство Ваздушно-космичких снага Русије наставља да изводи ударе, од стране ФАБ-ова дуж границе, као и од ФАБ-ова и подручја под контролом УПМК-а где су непријатељске снаге и опрема концентрисане у позадинским подручјима. У региону Курск, непријатељски напади су пропали и он гранатира Теткино, осветећи се за своје крваве неуспехе”, новде руски војни извори.

ОВО ЈЕ ОРУЖЈЕ УЖАС: Генерал Оружаних снага Украјине открио шта је Русија употребила против Кијева

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА