Најновије

ХАОС У УКРАЈИНСКОЈ ВОЈСЦИ: Украјинци дужни да ратују без обзира на године и војну помоћ САД

Надам се да ће они који су погодни за службу у украјинској војсци и отићи да служе. Не могу да верујем да се прихватају само старији од 27 година, казао је Линдзи Грем

Амерички сенатор Линдзи Грем, чувен по изјави "Руси умиру, најуспешније трошење америчког новца", предложио је да Украјинци одлазе на фронт без обзира на ограничење у узрасту које је предвиђено законом о мобилизацији.

Грем је допутовао у Кијев ради састанка са украјинским председником Владимиром Зеленским и изненадио се када је чуо да су регрутацији у Украјини подложни само старији од 27 година.

"Надам се да ће они који су погодни за службу у украјинској војсци и отићи да служе. Не могу да верујем да се прихватају само старији од 27 година. Морате да служите, и то не са 25 или 27", рекао је Грем, који се у Руској Федерацији налази на списку екстремиста и терориста.

Амерички сенатор верује да Кијеву треба више људи на фронту и да су Украјинци дужни да ратују без обзира на војну помоћ САД, те је зато предложио украјинским законодавцима да пожуре са усвајањем строжијег закона о мобилизацији.

Посетилац Кијева се није либио и да каже да су ракете дугог домета АТАЦМС одавно требале да буду испоручене Украјини, нарочито за удар на Кримски мост.

Најпопуларнија идеја у Америци је подршка Украјини у виду бескаматног кредита, рекао је Грем у Кијеву.

ГЛАВНИ РУСКИ ОБАВЕШТАЈАЦ! Париз припрема контингент за Украјину, у првој фази - 2.000 војника

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА