Најновије

РЕАКЦИЈА ССП-а НА НОВЕ ИЗБОРЕ: Вучић ретерирао - чекамо мисију да дође!

Вучић је управо признао две чињенице - да ће бити нових избора у Београду и да Влада Србије мора да примени све препоруке Одихр-а о изборима и то одмах, а не тек за четири године, како је то објашњавала народна посланица и премијерка Владе Ана Брнабић, стоји у новом саопштењу Странке слободе и правде.

Тако је Вучић после невиђеног “не” Ане Брнабић морао сада потпуно да ретерира и све прихвати када је реч о изборним условима уочи првих следећих избора. Све остало у његовом обраћању је служило томе да то замаскира за уши својих бирача, те је зато и личило на политички вашар једне нестабилне структуре, мало специјални рат против Србије и њега, мало плате, мало вређање опозиционара, мало увоз-извоз, мало вређање функционера страних држава и Европе, мало злата, више Кине, али је чињеница да је Вучић морао у потпуности да прихвати примену препорука међународне Одихр мисије о изборима у Србији, наводе у ССП-у.

Међутим, веровати Вучићу на реч није довољно, стога очекујемо долазак мисије у складу са Резолуцијом Европског парламента и успостављање механизама надзора над применом препорука Одихр-а о изборима у Србији, истиче се у саопштењу.

Прочитајте ОВДЕ шта је Лавров поручио “Западњацима”

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА