Најновије

Експлозија и пламен! Погођен руски брод "Сергеј Котов" (ВИДЕО)

Украјинске поморске беспилотне летелице оштетиле су патролни брод руске Црноморске флоте код окупираног Крима, рекао је у уторак украјински обавештајни извор.

- Ударци и значајна штета - рекао је извор, не дајући више детаља.

Украјинска правда, главни украјински медиј, известила је у уторак да је руски патролни брод пројекта 22160 „Сергеј Котов“ током ноћи погођен бродом без посаде.

Андриј Јермак, шеф кабинета председника Владимира Зеленског, рекао је у уторак у Телеграму да је - - Руска Црноморска флота симбол окупације. То не може бити на украјинском Криму - у очигледној референци на напад.

Саобраћај возова привремено је обустављен на мосту који повезује полуострво Крим са копном Русије, саопштио је Телеграм канал званичника на Криму који је поставила Русија.

Саобраћај на аутопуту је такође био обустављен неколико сати пре него што је поново отворен нешто пре 07:00 ГМТ, наводи Телеграм канал руске администрације која управља мостом.

Ројтерс није могао да провери извештаје. Руско министарство одбране није одмах одговорило на Ројтерсов захтев за коментар.

Украјинска војска саопштила је прошлог месеца да је уништила руски десантни ратни брод у близини Крима у операцији поморских дронова који су пробили леву страну брода и изазвали његово потонуће.

Украјина напушта положаје! Шокантне вести са фронта: Путинове снаге напредују као да непријатељ не постоји!

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА