Најновије

Вулинови траже нове изборе у Војводини

НOВИ СAД - Покраjински одбор Покрета социjалиста у Воjводини позвао jе саопштењем за jавност председника Покраjинског одбора Демократске странке и потпредседника Покраjинске владе Mирослава Васина да уложи своj ауторитет како би Покраjинска скупштина већ сутра расписала изборе.
Вулин - лидер ПС-а (Фото: Јутјуб)

Вулин - лидер ПС-а (Фото: Јутјуб)

У саопштењу, коjе jе потписао председник Покраjинског одбора Покрета социjалиста Боjан Tорбица, наводи се да jе грађанима "доста баjки коjе свакодневно слушаjу из кабинета Боjана Паjтића" и да би расписивањем избора Покраjинска скупштина омогућила свима да се пред грађанима, односно бирачима, jавно сучеле. "Грађанима jе доста злоупотреба и бахатости покраjинских функционера, нека демократе већ jедном скупе храброст и изађу пред грађане. Слажемо се са свим темама коjе jе Васин лицитирао, али грађани Воjводине желе да чуjу и ко jе опљачкао Развоjну банку Воjводине, ко jе уништио Tесла банку, ко злоупотребљава покраjинске буџетске фондове", каже се у саопштењу. Из покрета социjалиста поручуjу да jе грађанима доста празних прича, да они хоће резултате, да хоће да они коjи су их опљачкали одговараjу, хоће право да раде и да од свог рада живе. "Пошто jе влада Боjана Паjтића показала и доказала да то не уме да им пружи, jедини излаз су избори", констатуjе се у саопштењу.
Прочитајте још:ОВО МОРАТЕ ВИДЕТИ: Ивановић из „Наши“ разоткрио отровне састојке хрватских производа (ВИДЕО)Зашто је Книн пао за мање од 24 сата?
Раниjе данас Mирослав Васин jе у своjоj писаноj изjави медиjима предложио jавно сучељавање представника републичке и покраjинске владе, и то без ограничавања тема, а са циљем упоређивања њихових резултата. Извор: Tанјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА