Најновије

ГОРЕ САД! Одлука Конгреса против Русије згрозила све! Да ли је неко свестан каква катастрофа сада следи?

Амерички милијардер Дејвид Сакс је након усвајања у Представничком дому америчког Конгреса нацрта закона о издвајању скоро 61 милијарде долара Украјини, изјавио да ц́е Украјина у сваком случају претрпети крах.

- Ове сцене славља ц́е изгледати посебно глупо када Украјина у сваком случају претрпи крах. Савезна влада може да штампа више новца, (али) једноставно не може да штампа још артиљеријских граната и ракета ПВО - написао је Сакс на друштвеној мрежи Икс.
Сакс је додао да ц́е Кијеву бити потребна „огромна годишња новчана инјекција“ да спречи потпуни пораз, па је 61 милијарда долара полазна тачка за годишњу алокацију средстава „у новом вечном рату“.

- Обратите пажњу да су ратови у Ираку и Авганистану такође почињали са годишњим издвајањем средстава од 60 милијарди долара. На крају су ови ратови коштали билионе (долара) - истакао је он.

Илон Маск: Нема стратегије, само вечни рат
Коментаришуц́и објаву Дејвида Сакса, амерички бизнисмен Илон Маск изјавио је да не постоји стратегија за излаз из украјинског сукоба.

- Моја највец́а брига је што не постоји стратегија изласка (из сукоба), само бескрајни рат у којем деца гину у рововима од артиљерије или напуњених митраљеза и снајпера на минским пољима - написао је Маск на друштвеној мрежи Икс.

Предлози закона о пружању војне помоц́и Украјини, Израелу и Тајвану, конфисковању замрзнуте имовине Русије за њихову фактичку предају Кијеву, као и увођењу додатних санкција Кини одобрени су 20. априла у Представничком дому САД. Обим пакета је 95 милијарди долара и укључује, између осталог, 60 милијарди долара за Украјину, 26 милијарди долара за Израел и хуманитарну помоц́ цивилима у зонама сукоба, укључујуц́и и Појас Газе. Сада предлоге закона мора да одобри амерички Сенат, а њихово разматрање почец́е 23. априла.

ОБЈАВЉЕН ДОКАЗ! Путин био у праву! Погледајте кога све Украјина шаље на Русију! (ВИДЕО)

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА