Најновије

Вучић: Јавио се Вук Јеремић да нам помогне у УН, оберучке сам прихватио (ВИДЕО)

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је члан Народне странке и дугогодишњи председник те партије, Вук Јеремић, понудио своју помоћ властима у Београду како би се спречило усвајање резолуције о Сребреници у УН.

Говорећи о најавама да би могла да се усвоји резолуција УН, Вучић је рекао да ће се борити и нагласио и да, ако Србија изгуби, то неће бити лака победа друге стране.

Вучић је напоменуо да је добродошао свако ко жели да помогне и да је прихватио помоћ коју је понудио Вук Јеремић.

„Мале су шансе, видео сам да је код нас. Надам се да ми неће замерити… Неким људима је ту поруку послао и Вук Јеремић – да је спреман да помогне и ја сам то оберучке прихватио. Од свакога ко је спреман да помогне нашем тиму на сваки начин“, рекао је Вучић на ТВ Информер, додајући да и „ако избугимо, то неће бити лака победа“.

Током последње изјаве где је говорио о односима са Вучићем, Јеремић, који је био оснивач и дугогодишњи председник Народне странке, рекао је да нема никакве односе са председником Србије и да су се последњи пут видели у згради Председништва кад умало није дошло до туче.

„Он је позвао мене и моје сараднике да дођемо да се с њим побијемо. И ми смо дошли. Верујем да смо га изненадили, а и изненадио је и он нас начином на који се понашао кад је сишао доле на пријавницу. Он је псовао, викао и користио речи које просто нису примерене за шефа државе“, рекао је Јеремић у емисији „Без страха“ аутора Немање Шаровића.

РУСИ ЧЕКАЈУ ДА СЕ ОСУШИ ЗЕМЉА! После тога креће тотална офанзива на украјинске положаје

Извор: Нова.рс

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА