Најновије

ВУЧИЋ ИСПРИЧАО ДА МУ СЕ ВУК ЈЕРЕМИЋ ЈАВИО ДА ПОМОГНЕ: Сад се огласила Народна странка са истином

Народна странка оценила је да најављена Резолуција о Сребреници у Генералној скупштини УН представља ванредну опасност по српски народ, Србију, Републику Српску и све будуће генерације, као и да је Србији сада потребно државно и национално јединство. Председник Александар Вучић недавно је изјавио да је „оберучке“ прихватио понуду дугогодишњег председника Народне странке Вука Јеремића да помогне у УН око Резолуције о Сребреници.

Народна странка је у саопштењу указала да би усвајањем такве резолуције трајно и неправедно био утиснут белег геноцида целокупном српском народу.

Странка је истакла да верује да је у овом тренутку Србији потребно државно и национално јединство како би се уз пуну подршку и мобилизацију свих дипломатских капацитета, одлучно и енергично деловало против усвајања овакве резолуције, објавио је Н1.

Додају да су посебно забринути због садржаја Резолуције, који је срочен на „изузетно перфидан начин, тако да на дуже стазе угрози интересе српског народа без да то буде очигледно многим земљама који ће се о њој изјашњавати у Њујорку крајем овог месеца“.

Народна странка је истакла да је опозиција власти, али никада неће бити опозиција Србији, српском народу и српским националним интересима.

Председник Србије Александар Вучић је гостујући на ТВ Информер 6. априла изјавио да је члан Народне странке и дугогодишњи председник те партије, Вук Јеремић, понудио своју помоћ властима у Београду како би се спречило усвајање Резолуције о Сребреници у УН.

КАКАВ МАНЕВАР! Ким и Путин разваљују Запад! Америка покушава да схвати шта се дешава

Вучић је напоменуо да је добродошао свако ко жели да помогне и да је прихватио помоћ коју је понудио Вук Јеремић.

„Мале су шансе, видео сам да је код нас. Надам се да ми неће замерити… Неким људима је ту поруку послао и Вук Јеремић – да је спреман да помогне и ја сам то оберучке прихватио. Од свакога ко је спреман да помогне нашем тиму на сваки начин“, рекао је Вучић на ТВ Информер, додајући да и „ако изгубимо, то неће бити лака победа“.

РУСИ КОМБИНУЈУ ДУПЛИ УДАР! Часов Јар дословно у пламену, нова тактикта на терену

Извор: Нова.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА