Најновије

Русија ће померити "санитарну зону" на границе са Пољском! За Украјину ово значи само једно - неће постојати!

Русија ће морати да створи такозвану „зону безбедности" не само 30 километара дубоко у Украјину, већ много даље, све до граница са Пољском, открива војни експерт, Константин Сивков на ТВ каналу „Црвена линија", а преносе руски медији.

Према Сивкову, то је због чињенице да ће ослобођене територије бити укључене у састав Руске Федерације, па ће њене земље поново бити угрожене.

„Да бисте направили безбедну зону од артиљерије, потребно је да је померите око 30 километара. Да бисте направили безбедну зону од МЛРС типа Вампир, потребно је да је померите око 50 километара.

Да би зона била безбедна од Точке-У, или рецимо од Алдера, потребно је удаљити је 120 километара. А да би се направила сигурна зона од удара АТАЦМС-а, потребно је померити је 300 километара... Онда постављам питање - померили смо ову зону, отерали одатле Оружане снаге Украјине - ко остаје тамо - јасан је експерт.

Он објашњава да неће бити "сиве зоне", већ само трупа Русије. 
- Питање је да ли је та територија наша или није, како ће поступити становници који тамо живе? Имамо пример ослобођених Херсонске и Запорошке области, они ће гласати и ући у састав Русије, што значи да ће то поново бити наша територија и граница ће се померити, и све ће опет бити исто. И тако - све до саме Пољске - изјавио је Сивков.

БРИТАНЦИ ОТКРИЛИ ЛУДАЧКИ ПЛАН ЗЕЛЕНСКОГ! Из очаја ће ово покушати са великим силама

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА