Најновије

НЕСТОРОВИЋ СЕ РАСПЛАКАО ТОКОМ ГОВОРА: Србија се буди!

Носилац листе „Ми – снага народа“ за београдске изборе Бранимир Несторовић изјавио је данас да ће тај покрет наставити да расте и да ће „морати“ да преузме вођење Србије а да ће на том путу „почети од Београда“.
Несторовић

Несторовић

„Идемо даље и растемо, тек ћемо да порастемо. Ова грудва која ће само даље да расте је бела, чиста, нема на себи прљавштина. Изаћи ћемо из свих искушења и повешћемо Србију напред, то вам гарантујем“, казао је Несторовић на предизборној конвенцији те листе у Београду.

Оценио је да се Србија „буди из сна“ и да то „јако плаши“ оне који су против покрета „Ми – снага народа“.

„И ови с лева и ови с десна пишу да сам издао све што постоји, и Косово, и Сребреницу. То ми говори да сам на правом путу“, рекао је Несторовић.

Додао је да је невероватно срећан што је, како је рекао, у покрету „Ми – снага народа“ нашао „десет будала“ горих од себе.

„То су необични људи које не можеш да купиш парама. Ми функционишемо с валутом која се зове обнова Србије, обнова традиције. Направићемо тврдо језгро и кад будемо оформили добру организацију, морамо да узмемо државу. Није питање да ли то желимо, нико од нас не жели функцију али морамо да преузмемо државу а почећемо од Београда“, рекао је Несторовић и заплакао у једном тренутку.

Оценио је и да се омладина у Србији „буди“.

„Овде се 30 и више година ствара нова омладина која је васпитавана на западним вредностима. Видим и по руској омладини овде у Србији да се исто десило и тамо. Али омладина се буди, није тачно да је наша омладина као они с Пинка. Та наша омладина иде у цркву, то су Срби“, казао је Несторовић.

Посланик „Ми – снага народа“ Александар Павић казао је да верују „у победу, у ослобођење Косова и Метохије, у уједињење са Републиком Српском“.

„Ми знамо да је Бока српско море и да је Крајина српска и отета. Зато осећамо снагу, исконску српску снагу на коју су многи заборавили и хтели да је закопају. Вођени том снагом, бићемо оно што треба да будемо, велики народ. Долази наше време, хтели то они или не. Идемо напред до победе“, рекао је Павић.

Погледајте ОВДЕ како Милица Ђурђевић Стаменковски пева са Дачићем на Пинку

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА