Најновије

СНАЖНЕ ЕКСПЛОЗИЈЕ НАКОН НАПАДА РУСА! Уништен арсенал наоружања у Ровењској области

Кроз територију на којој се налази 430. арсенал, пролази железничка пруга која се често користи за допремање наоружања и муниције.

После напада на арсенал наоружања једне од јединица украјинске војске у граду Сарни у Ровењској области, уследила је снажна ескплозија, саопштио је координатор организације која делује у интересу руских власти на територији под контролом Украјине Сергеј Лебедев, позивајући се на извештаје својих сабораца, преносе РИА Новости.

"Локално становништво је током ноћи пријавило две озбиљне експлозије. Обе експлозије су се десиле на западној страни града, где се налази 430. арсенал војне јединице А-0153. Током друге експлозије чула се јака детонација и дошло је до великог пламена", рекао је Лебедев.

Град Сарни је, како је објаснио Лебедев, важно логистичко чвориште. Локални огранак поменуте организације је више пута извештавао о присуству странаца у граду. Такође, кроз територију на којој се налази 430. арсенал, пролази железничка пруга која се често користи за допремање наоружања и муниције.

Као одговор на непријатељске нападе на цивилне циљеве, руска војска редовно изводи ваздушне нападе на локације на којима је сконцентрисана жива сила и опрема Оружаних снага Украјине, као и на објекте у којима су смештени страни плаћеници.

ГОРЕ НАТО ОКЛОПНА ВОЗИЛА: Пуцају све тачке отпора и упоришта (ВИДЕО)

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА