Најновије

НАРОД ЦРНЕ ГОРЕ НЕ ПОДРЖАВА СРАМНУ РЕЗОЛУЦИЈУ! Спајић жестоко прекршио сопствено обећање

У новом Инфо јутру о подржавању срамне резолуције о Сребреници од стране државног врха Црне Горе, причао је Максим Вучинић председник Радничке партије Црне Горе.

Максим Вучинић, председник Радничке партије Црне Горе, истиче да је Јаков Милатовић наставио политику Мила Ђукановића у Црној Гори и да је срамна одлука да се подржи резолуција о Сребреници.
- Српски народ је победио у парламенту и на гласању иако је усвојена резолуција. Американци и Немци и њихови сателити нису победили. Срамна одлука државног врха Црне Горе није одлука коју је хтео српски народ у Црној Гори. Милатовић је наставио политику Мила Ђукановића. Људи су се одлучили за њих, али нису очекивали да ће наставити Милову политику - рекао је Вучинић. 

Наш саговорник додаје и да се није очекивало да ће Спајић покршити обећање и да ће државни врх Црне Горе подржати резолуцију.

- Нисмо очекивали овакав исход да ће Црна Гора подржати резолуцију и обећање Спајића је било да неће подржати резолуцију. Лично се извињавам као грађанин Црне Горе и Србин из Црне Горе за подржавање ове резолуције. Ово није први пут да Црна Гора има одлуке против Србије, српског народа али и саме Црне Горе. Након референдума о одвајању, под Миловим режимом Срби су били грађани другог реда - казао је Вучинић.

ПРЕПИСКА КОЈА ЈЕ ИЗАЗВАЛА СКАНДАЛ У БУГАРСКОЈ! Шта је шеф дипломатије поручио представнику у УН пред гласање о Сребреници

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА