Најновије

ОГРОМАН НАПРЕДАК РУСКЕ ВОЈСКЕ! Извори блиски обавештајним службама ово потврђују (МАПА)

Данас су се појавили извештаји о значајном напретку руске војске на фронту код Авдијевке. Према аналитичким ресурсима, група трупа „Центар“ започела је јуриш у правцу села Сокол, напредујући иза Авдијевке. Ове информације потврдили су бројни извори блиски обавештајним службама.

Аналитички ресурси непријатеља известили су о значајном напретку руске војске у правцу Покровског. Група трупа „Центар“, позната по својој изузетној ефикасности и брзини, успела је да пробије непријатељске линије и да се пробије дубоко у непријатељску територију. Овај продор се сматра кључним у тренутној фази операција, јер омогућава руској војсци да контролише стратешки важне позиције.

НАТО ОДЛУЧИО: И сајбер напад може активирати члан пет, а ево шта то

Аналитички ресурс ДС, који ради за украјинску Главну управу обавештајних служби (ГУР), потврдио је да су руске трупе направиле нови продор и да се борбе већ воде у околини села Сокол. Овај продор додатно потврђује успехе руске војске у последњим операцијама и њихову способност да ефикасно напредују на терену.

Стручњаци сматрају да је овај напредак резултат пажљивог планирања и извршавања војних операција, као и ефикасне употребе обавештајних података. Остаје да се види како ће се ситуација развијати у наредним данима, али тренутни извештаји указују на то да руске снаге имају иницијативу и да су у стању да наставе са офанзивним операцијама.

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА