Најновије

ВЕЛИКИ УДАРАЦ ЗА ЗВЕЗДУ ПРЕД ФИНАЛЕ! Један од кључних играча не игра против Партизана?

Проблеми и у Црвеној звезди пред финале Кошаркашке лиге Србије! Како наводи портал "Максбет Спорт", центар црвено-белих Џоел Боломбој (30) због повреде пропустиће први меч против Партизана, а постоји бојазан да би могао да одсуствује и кроз читаву плеј-оф серију!

Искусни амерички центар, који има пасоше Русије и Украјине, пропустио је другу утакмицу против ФМП Железника у полуфиналу и вероватно неће бити на располагању Јанису Сферопулосу до краја финалне серије. Проблем који мучи Боломбоја је руптура мишића, а треба истаћи да је био неизвестан чак и за финале АБА лиге против највећег ривала, када је такође имао повреду шаке, због које је био упитан.

Боломбој је ове сезоне један од најконстантнијих играча Звезде, а његове добре игре награђене су и продужетком уговора још почетком 2024. године. У недавној финалној серији против Партизана био је један од најзаслужнијих за то што је Звезда славила са 3:0.

Проблеме, подсетимо, има и Партизан, само нешто другачије природе. Како је данас саопштио клуб из Хумске, бразилски центар Бруно Кабокло напустио је клуб самоиницијативно и отпутовао за Орландо, што значи да ће и једна и друга екипа бити ослабљене под кошем за предстојеће дуеле.

Финална серија Црвене звезде и Партизана креће у понедељак, а предност домаћег терена имаће актуелни шампиони Србије и региона, кошаркаши Звезде.

СУЗЕ У ОЧИМА РУСКИХ ВОЈНИКА: Они су размењени, пуком срећом живи (ВИДЕО)

Извор: Информер.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА