Најновије

Зеленски мисли да направи раздор између Трампа и Путина! Тада Русија прекида рат у Украјини и креће даље, "схватиће да САД..."

Володимир Зеленски је прокоментарисао могућност доласка Доналда Трампа на власт у Сједињеним Државама и његов могући покушај да оконча рат у Украјини постизањем компромиса са Москвом. Украјински председник је ово рекао у интервјуу за "Гардијан".

- Не разумем, да ли он заиста жели да буде губитник, да замислимо да је Трамп, на пример, постао председник и одлучио да прекине рат на рачун Украјине, и некако је добио потврду од Путина да је то стоп сви Украјинци неће да се помире са овим, али онда он може да каже да нам не даје никакву подршку, а Украјина неће моћи да се бори без оружја овај амерички председник бити за цео свет - запитао се председник?

Према Зеленском, ако се рат у Украјини заврши на овај начин, "Путин ће кренути даље, схватајући да Сједињене Државе више нису тако велики играч".

У јануару је Зеленски назвао опасном Трампову идеју о окончању рата у Украјини за 24 сата, коју је републикански политичар више пута изнео, а такође га је позвао да дође у Кијев.

Месец дана касније, Зеленски је рекао да  Трамп неће моћи да заустави рат у Украјини за 24 сата.

УБИЈЕН, УХАПШЕН ИЛИ НЕГДЕ ПИЈЕ? Где је нестао Залужни

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА