Најновије

НОВИ УДАР ИЗРАЕЛА: Мета је камп Фара

Нема мира....

Израелски војници убили су два Палестинца у одвојеним инцидентима на окупираној Западној обали. Један мушкарац је убијен у кампу Фара, а други у кампу Тулкарем. Четири особе из кампа Фара пребачене су у болницу, саопштио је Црвени полумесец.

Израелски војници такође су ухапсили одређени број људи пре него што су се повукли, преноси Ал Џазира.

Израелска војска је саопштила да је покренула "широку противтерористичку операцију" у Фари, североисточно од Наблуса, током које су војници упуцали неколико осумњичених и неутралисали експлозивне направе, а операција и даље траје, преноси Тајмс ов Израел.

Снајпериста граничне полиције убио је палестинског наоружаног нападача током ноћне рације у граду Тулкарему на Западној обали, саопштила је израелска полиција.

Према наводима полиције, полицијски агенти су извршили рацију у насељу Тулкарем у Данаби, како би ухапсили Палестинца за којим се трага због његове наводне умешаности у терористичке активности.

Осумњиченог су привели припадници полиције, а на том подручју избили су сукоби.

Полиција је саопштила да је наоружани Палестинац убијен од стране снајпериста током сукоба, а да ниједан израелски војник није повређен, наводи Тајмс ов Израел.

Прочитајте ОВДЕ о новој изјави Лаврова

Извор: РТС 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА