Најновије

КУРТИЈЕВА БАНДА "ОГОЉЕНА": Аудио снимак доказ подметачине - мета су Радоичић и Српска листа (АУДИО)

Српска листа затражила је, након што се појавио аудио-снимак који доказује да су сарадници Аљбина Куртија организовали постављање експлозива под свој аутомобил како би за то окривили Српску листу и Милана Радоичића, да међународни представници упуте извињење због ранијих изјава и инсинуација на рачун Српске листе и да јавно захтевају да се најхитније покрену поступци против одговорних за та дела.
др Златан Елек, председник Српске листе

др Златан Елек, председник Српске листе

"Организована криминално-шпијунска мрежа Куртијевог режима на северу Косова и Метохије полако се очигледно разоткрива сваким даном све више и више", наводи се у саопштењу Српске листе. 

Како се додаје, последња у низу информација данас се дели на друштвеним мрежама у виду аудио снимка на коме се јасно чује како су Куртијеви сарадници на северу, из општине Лепосавић организовали постављање експлозива под сопствени аутомобил како би за то оптужили Милана Радоичића и Српску листу. 

"Да ствар буде гора, ови фингирани догађаји неретко су били основ да неки амбасадори позивају Српску листу како би реаговали и осудили измишљене нападе, подметање експлозива или паљевине, што су очигледно чинили људи блиски режиму у Приштини, што сваким даном постаје очигледније", наводи се у сапштењу.

Српска листа очекује да у име истине, међународни представници пре свега упуте извињење због ранијих изјава и инсинуација на рачун Српске листе, али и да јавно захтевају да се најхитније покрену поступци против одговорних за наведена недела, а сва ова лица нађу у притвору.

"Са циљем да се не дозволи да их режим у Приштини и политичка подршка заштите од кривичног гоњења", наводи се у саопштењу.

Снимак раскринкао подвале Куртијевог режима

Појавио се аудио-снимак који доказује како је деловала Куртијева обавештајна мрежа међу појединим Србима на северу Косова, пишу Новости.

На снимку Драган Аксентијевић Кико поверава својим пријатељима у кафани како је Милан Вукашиновић Дудук из Приштине допремио експлозив намењен да минира сопствени ауто.

Како Аксентијевић сам каже, директни помагач Вукашиновићу у том послу био је новопазарац Еско Ручевић који му је помогао да експлозив заједно са шверцованом робом из Приштине допреми на север Косова.

Крајњи циљ је да се за тај чин оптужи Милан Радоичић и Српска листа, које су желели да криминализују и представе као фактор нестабилности на северу Косова.

Послушајте аудио снимак:

Извор: Косово Онлајн / Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА