Најновије

ГОРИ ОФАНЗИВА НА ЧАСОВ ЈАР! Падобранци упадају, појавио се снимак (ВИДЕО)

У наставку офанзиве код Часовог Јара, руски падобранци успешно су извршили напад на украјинску јединицу користећи противтенковске вођене ракете Фагот. Извиђачка група падобранаца открила је напредовање украјинских снага и довела непријатеља у домет прецизног хица, чиме су уништили непријатељске јединице.

Операција је изведена у тешким условима, али захваљујући врхунској обуци и опреми, руски падобранци су показали изузетну ефикасност у борби. Противтенковске вођене ракете Фагот су се показале као кључни елемент у овој акцији, омогућавајући прецизне и смртоносне ударе на непријатељске циљеве.

Руска војска напредује у свим правцима

Према речима команданта операције, ова акција представља значајан корак у осигуравању безбедности на овом делу фронта. „Наши војници су показали високу професионалност и храброст у суочавању са непријатељем. Ова победа је одраз њихове посвећености и способности,“ изјавио је командант.

Овај успех падобранаца код Часовог Јара представља важну тачку у текућим операцијама и значајно подиже морал руских снага. Офанзива се наставља са циљем осигурања стабилности и безбедности у региону.

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА