Најновије

Тео остао у Звезди!

Спекулисало, очекивало се, а сада је и званично: Милош Теодосић је остао у Црвеној звезди и потписао нови уговор са црвено-белима.„Оле, оле, оле“, кратко су написали из Звезде у опису кратког видеа, алудирајући на песму коју навијачи певају Теодосићу.

Прошлог лета Теодосић је стигао у Звезду, с којом је освојио три трофеја – по један у АБА лиги, Купу Радивоја Кораћа и Суперлиги Србије.
Црвена звезда је на званичном сајту потврдила вест.

„Освајач трипле круне са Црвеном звездом и један од најбољих кошаркаша које је ова земља имала, Милош Теодосић продужио је уговор са вољеним клубом, и носиће црвено бели дрес и у сезони 2024/2025! Останак лидера ове екипе на терену и у свлачионици представља огромно појачање за КК Црвена звезда за који је Милош претходну сезону одиграо са великим успехом, али и мотивацијом и жељом да помогне клубу и тиму у сваком смислу.

Суве бројке које је остварио наступајући у четири такмичења, не могу да дочарају утицај који је Звездина 'четворка' имала у претходној сезони на терену и у свлачионици. Завршнице свих такмичења у којима је помогао да наш клуб осваја трофеје, почев од Купа Радивој Кораћ у Нишу који је одиграо на једној нози, завршнице АБА лиге или појединих утакмица Евролиге (МВП 16.кола Евролиге са Макабијем) показале су зашто је за КК

Црвена звезда од изузетне важности да има Милоша Теодосића, лидера, Звездаша и играча таквог квалитета и у наредној сезони“, стоји у саопштењу.

Теодосић је одиграо 27 утакмица у Евролиги за Звезду, уз просек од 9,4 поена, 5,9 асистенција и два скока. У АБА лиги је на 24 меча скупио 7,7 поена и пет завршних додавања.

ПРОБИЈЕНЕ УКРАЈИНСКЕ ЛИНИЈЕ! Потпуни слом украјинских снага

Извор: Спутник.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА