Најновије

ПАКЛЕНА НОЋ ЗА УКРАЈИНЦЕ: Руси газили свом снагом!

Руске снаге су током ноћи извршиле низ напада на украјинске циљеве у различитим областима. Поново је руско оружје деловало по Хмелницкој области, а аеродром у Староконстантинову постао је мета напада. Штавише, напади на војни објекат у овом граду били су комбиноване природе. Поред беспилотних летелица, удар су извеле и ракете.
Ураган

Ураган

Експлозије су се током ноћи чуле и у регионалном центру Хмељницки. Према последњим информацијама, погођено је командно место украјинског Ратног ваздухопловства и ПВО.

Такође, током ноћи, циљеви украјинске војске су гађани у низу других подручја. Пријављене су експлозије у објектима украјинских снага у граду Каневу у Черкаској области. Ту се налази хидроелектрана Каневскаја, која је већ раније „гађана“. Још није саопштено да ли је овог пута било напада на њу.

Руски бомбардери су такође деловали по украјинским положајима у Харковској области. Украјински извори наводе да су Ваздушно космичке снаге Русије користиле бомбе са модулима за планирање и корекцију. Према речима руских војних официра, ватрене тачке и војна опрема уништени су у области села Липци, Глубокоје, као и у Волчанску. По украјинским војницима је дејствовано док се покушавала да уведе резерва у овај град.

Извор: Тв Фронт 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА