Најновије

ПУТИН УПОЗОРИО: Дошли смо недопустиво близу тачке без повратка

Председник Русије Владимир Путин обраћа се руководству Министарства иностраних послова Русије и том приликом поручио је да НАТО настоји да појача притисак на оне земље чији развој покушава да обузда.

Како је рекао, егоизам и бахатост западних земаља довели су до садашњег стања ствари, а свет се приближио недопустиво до тачке без повратка.

Такође је рекао и да се свет мења, те да ништа више неће бити као пре ни у економији, технологији, глобалној политици, као ни у другим областима.

Он је казао и да се много значајних и судбоносних промена десило и у Русији и свету, те да је важно да се да оцена глобалним дешавањима и да се наведу циљеви у раду министарства.

Рад руског МСП-а је посвећен развоју државе и осигуравању њене безбедности, а за добробит живот рањеног становништва и руских породица, навео је руски председник.

"Русија са партнерима предлаже решења фундаменталних проблема који брину не само нас него наше партнере", рекао је Путин.

На почетку састанка обратио се министар иностраних послова Сергеј Лавров који је рекао да Русија сарађује са земљама светске већине, глобалног југа и истока и своје интересе усмерава на оне земље које су спремне да сарађују.
Такође је рекао и да је руски спољнополитички ресор утврдио своје институције и у новим руским регионима, као и да активно пружа подршку и Криму.

РУСИ ИХ ПОЗВАЛИ ДА СЕ ПРЕДАЈУ ОНИ НИСУ ХТЕЛИ: После прве бомбе су се предомислили

Извор: Спутникпортал.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА