Најновије

ХАОС КОД НОВОСАДСКОГ САЈМА: Бачен сузавац на грађане (ВИДЕО)

Код Новосадског сајма је откривен тзв. позивни центар СНС-а и окупљени грађани су дошли у мањи сукоб са полицијом која је спречавала улазак у просторије, а затим је бачен и сузавац на окупљену масу.
Лудило...

Лудило...

Раније данас су овакви позивни центри СНС-а откривени на Бањици, на Новом Београду, као и на Чукарици у Београду. СНС тврди да је реч о легалним позивним центрима који служе за комуникацију са симпатизерима и члановима СНС-а у току изборног дана, а опозиција тврди да је реч о изборној крађи и манипулацији.

Градски одбор новосадског СНС-а је саопштио да су закупили просторије на Новосадском сајму и да је реч о легалној радњи, те да су њихови активисти нападнути од стране “вандала и криминалаца”. Новосадски СНС тврди да овај позивни центар ради већ традиционално на сваким изборима.

„Вандали и криминалци, њих око 100, покушали су да провале у предметне просторије и том приликом су разваљивали врата, и уништавали све пред собом. Предвођени Мишом Бачуловим, Брајаном Брковићем и Мираном Погачаром исекли су струју у предметним просторијама на Новосадском сајму и на тај начин угрозили животе свих присутних на преметној локацији што је директан терористички чин и уништавање електродистрибуционе мреже Републике Србије“, навео је Градски одбор СНС у Новом Саду у саопштењу.

Погледајте тренутак бацања сузавца на окупљену масу код Новосадског сајма:

Прочитајте ОВДЕ о инциденту на Бањици у позивном центру СНС-а

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА