Најновије

ХАОС НА БАЊИЦИ: Напредњаци ухваћени у крађи избора!? (ВИДЕО)

Спортски центар Вождовац на Бањици је претворен у кол центар Српске напредне странке, а опозиција тврди да је реч о "крађи избора".
Избори на Бањици - крађа или легална ствар...

Избори на Бањици - крађа или легална ствар...

Чланови Народног покрета Србије су ушли у једну од сала овог спортског центра, где су распоређени чланови СНС-а који позивају људе да гласају. 

Опозиција тврди да је ово кршење изборних правила и да је реч о крађи избора, док чланови СНС-а наводе да је све легитимно и легално и да кол центар служи за комуникацију са симпатизерима и члановима њихове странке.

Поред чланова Народног покрета Србије, у салу је дошао и народни посланик Радомир Лазовић, председник “Зелено-левог фронта - Не давимо Београд” и један од челника коалиције “Бирам борбу!”.

У овај спортски центар је дошла и екипа Информера, као и њихов уредник Драган Ј. Вучићевић који брани СНС и у току је “препуцавање” са члановима Народног покрета Србије и Радомиром Лазовићем. Пристигла је и телевизијска екипа Н1, а очекују се и други медији и по свему судећи ствар би могла ескалирати у нову политичко-изборну кризу.

Погледајте објављени видео материјал Народног покрета Србије:

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА