Најновије

ХАОС У ПАРТИЗАНУ! Жељков тим се распада пред финале… Кошаркаш спаковао кофере и напустио клуб!

Шок пред финале домаћег првенства. Партизан од понедељка крећу у још једну битку са Црвеном звездом и покушаће да дође до првог трофеја у сезони.

После Френка Каминског, Пи Џеј Доужера и Џејмса Нанелија, Жељко Обрадовић је остао без још једног кошаркаша пре финалну серију. Центар црно-белих, Бруно Кабокло, самовољно је спаковао кофере и отпутовао за Орландо.

Наводно су у питању репрезентативне обавезе у националном дресу Бразила, али без обзира на то Кабокло је строго прекршио клупску дисциплину.
КК Партизан хитно се огласио после ове ситуације, а ми преносимо њихово саопштење у целости:

– Центар Партизана Бруно Кабокло, грубо је током јучерашњег дана прекршио клупску дисциплину и својевољно напустио тим пред финале Суперлиге Србије. Играч је без дозволе Клуба и било каквог обавештења отпутовао за Орландо, наводно због обавеза у националном тиму Бразила.

КК Партизан се у својој историји није сусретао са оваквим потезима играча и учиниће све правне кораке да на најбољи могући начин заштити своје интересе. Бруно Кабокло је својевољним напуштањем тима учинио преседан и на тај начин оставио саиграче без помоћи у финалу. Против Играча је одмах покренут дисциплински поступак.

 Како би се избегле било какве спекулације у јавности, КК Партизан овим путем потврђује да су финансијске обавезе према Бруну Кабоклу благовремено измирене и да никако новац не може бити узрок његовог својевољног одласка.

 У овом тренутку, Клуб има опцију у уговору да Играча задржи и наредне сезоне, а одлуку о даљим потезима ће донети у данима пред нама – пише у саопштењу КК Партизан. 

ХАОС НА БАЊИЦИ: Напредњаци ухваћени у крађи избора!? (ВИДЕО)

Извор: Maxbetsport.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА