Најновије

ИНЦИДЕНТ И У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Лазовић у физичком обрачуну са активистима СНС-а! (ВИДЕО)

Зелено-леви фронт, након што су открили позивни центар СНС-а на Бањици, објавили су видео снимак инцидента који се десио у једној пицерији у центру Београда, на углу Јеврејске и Душанове улице.
Туча!

Туча!

Председник Зелено-левог фронта, Радомир Лазовић, налази се на лицу места и тврди да је реч о манипулацији бирачким списковима и изборној крађи која се спроводи из ове пицерије од стране чланова СНС-а.

Он је дошао у сукоб са активистима СНС-а. Активисткиње Зелено-левог фронта тврде да су пре Лазовића и оне нападнуте од стране припадника СНС-а који су се налазили у овој пицерији претвореној у позивни центар СНС-а.

Активисти СНС-а су са одређеном документацијом и папирима напустили ово место, а стигла је и полиција, извештавају медији.

СНС се огласио више пута и навео да је реч о легалним позивним центрима који служе за координацију активности током изборног дана и комуникацију са њиховим симпатизерима и члановима.

Инциденти су забележени на Новосадском сајму, на Новом Београду, на Бањици и на Чукарици у Београду, а сада и у центру Београда.

Погледајте снимак:

Прочитајте ОВДЕ о бацању сузавца на окупљене грађане испред просторија позивног центра СНС-а на Новосадском сајму

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА