Најновије

КОАЛИЦИЈА "БИРАМО БЕОГРАД": Крађа избора и куповина гласова широм Београда - позив грађанима да се укључе у борбу!

Коалиција „Бирамо Београд” обавештава јавност да је наш кризни штаб формиран за изборни дан са десетинама мобилних тимова спремно одговорио на покушаје куповине гласова, уцене и притиске на бираче.
Изборне неправилности...

Изборне неправилности...

Од јутрос смо на више од десет локација зауставили изборне махинације и рад СНС центара за притисак на бираче, а наши народни посланици су од јутрос на терену и обилазе све локације. Заустављен је притисак на бираче у СЦ Бањица, заустављена је куповина гласова на Карабурми испред ОШ Јован Цвијић, на општини Раковица у ФК Железник, на општини Палилула на левој обали у неколико приватних кућа, на Вождовцу у ауто школи, као и на Старом граду где су наши кандидати и физички нападнути. Све ово нам показује да је Српска напредна странка у паници, стоји у саопштењу ове коалиције.

Настављамо да пратимо ситуацију на терену и спремни смо да зауставимо изборне махинације власти. Позивамо грађане да у што већем броју изађу на изборе и да нам пријављују све изборне неправилности које уоче, поручује коалиција.

Погледајте ОВДЕ физички обрачун Лазовића и активиста СНС-а у центру Београда

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА