Најновије

ЛУДИЛО НА ЧУКАРИЦИ: Чланови СНС-а побегли након што је позвана полиција! (ВИДЕО)

Славица Радовановић, народна посланица и потпредседница Народног покрета Србије, открила је тзв. "позивно-изборни" центар СНС-а у просторијама боксерског клуба на Чукарици и снимила на столовима разну документацију устврдивши да је реч о манипулацији бирачким списковима и гласачким листићима, односно, да је у току изборна крађа, а затим је одмах и позвала полицију.
Чукарица

Чукарица

Реакција људи затечених у просторији је била неочекивана. Они су просто закључали просторије и побегли са лица места, што је народна посланица и снимила мобилним телефоном.

Ово је јасан знак да је реч о нелегалним радњама, а остаје да се види да ли ће бити покренута истрага и како ће се даље развијати ситуација.

Подсећамо, раније су слични центри СНС-а откривени на Новом Београду и на Бањици. На Бањици је дошло до оштре расправе између чланова Народног покрета Србије и чланова СНС-а, а појавиле су се и екипе медија Н1 и Информера.

СНС тврди да је реч о легалним позивним центрима који служе за комуникацију са симпатизерима и члановима СНС у току изборног дана, док опозиција тврди да је реч о изборној крађи и грубом кршењу изборних правила, те манипулацији гласачким листићима и бирачким списковима. Огласила се и Ана Брнабић наводећи да је реч о медијској хајци против владајуће странке.

Посланица Радовановић је објавила два снимка, један снимак приказује њен улазак у просторије, а други снимак приказује бежање чланова СНС-а са лица места након што је позвана полиција.

Посланица Радовановић је упозорила чланове СНС-а да морају остати на лицу места и да је полиција позвана, али су они без обзира на упозорење народне посланице побегли.

Погледајте снимке са Чукарице:

Прочитајте ОВДЕ о позивном центру СНС-а на Бањици

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА