Најновије

ОПШТА ЕСКАЛАЦИЈА: Огласила се и Ана Брнабић - опозиција и СНС у клинчу и на Новом Београду и на Бањици!

Председница Народне скупштине и потпредседница Главног одбора СНС-а, Ана Брнабић, огласила се на мрежи Икс након информација и вести о нерегуларностима на изборима и позвала на мир и на фер кампању. Нешто раније десио се инцидент када су чланови Народног покрета Србије ушли у спортски центар Вождовац на Бањици и устврдили да СНС врши нерегуларне радње организујући кол центар у овом спортском центру.
Брнабић

Брнабић

Након тога у јавност су изашле и информације о кол центру СНС-а и на Новом Београду. Док опозиција тврди да је реч о крађи избора, чланови СНС-а тврде да кол центри служе за комуникацију са симпатизерима и члановима њихове странке и да је ствар потпуно легална.

У спортском центру на Бањици су чланови Народног покрета Србије и Радомир Лазовић, народни посланик и председник Зелено-левог фронта, али и уредник Информера, Драган Ј. Вучићевић који се конфронтирао представницима опозиције.

Брнабић позива на смиривање тензија и тврди да нема никаквих погрешних радњи у организацији кол центара.

"Од јутрос је у току организована хајка и пласирање полуистина и лажних вести против СНС, како би се у јавности створила слика да постоје нерегуларности на изборима. Свака странка има своје позивне центре - имале су одувек, имају и имаће. На дан избора, наши активисти одатле позивају наше чланове и симпатизере да изађу на изборе и гласају. Шта је проблем? О чему се ради? Од када је ово прекршај? Прво сте нам бранили да имамо кампању од врата до врата, сада да имамо позивне центре, сутра ћете нам бранити да учествујемо на изборима. То је демократија? Још једном, позивам све на стрпљење и мир, на фер кампању и поштовање свих у Србији", написала је на мрежи Икс Ана Брнабић.

Погледајте објаву Брнабићке:

Прочитајте ОВДЕ више о хаосу на Бањици и кол центру СНС-а

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА