Најновије

СКАНДАЛ ЗА СКАНДАЛОМ: Опозиција на Чукарици открила још један "напредњачки изборни центар"! (ВИДЕО)

Након Новог Београда и Бањице, откривен је још један изборни позивни центар СНС-а, а у питању су просторије боксерског клуба на Чукарици.
Чукарица

Чукарица

Народни покрет Србије је прво открио позивни центар СНС-а на Бањици и објавио видео запис који је изазвао велику пажњу медија, а сада је ова странка објавила и снимак са Чукарице.

Ана Брнабић, једна од челница Српске напредне странке, огласила се поводом свега и тврди да је организовање страначких позивних центара легална ствар и да је реч о медијској хајци која се води против СНС-а, док опозиција тврди да је реч о манипулацији бирачких спискова и крађи избора.

Позивно-изборни центар СНС на Чукарици је открила народна посланица Славица Радовановић, иначе потпредседница Народног покрета Србије. Она тврди да је снимила “гласачке листиће и изборне спискове”, а позвана је и полиција, наводи се у објави на мрежи Икс.

Након што је посланица Радовановић позвала полицију, чланови СНС-а који су били у просторијама су закључали просторију и практично побегли са лица места, што је јасан знак да ствари нису “потпуно чисте”.

Погледајте снимак са Чукарице:

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА