Најновије

ЗАШТО ПИШЕШ ПРОТИВ ВЛАСТИ?! Весна Веизовић приведена у БИА, а питање о Саву Манојловићу је шокирало!

Провела сам три сата на испитивању у Безбедносно-информативној агенцији, зато што смо објавили неколико чланака где смо довели у везу Марка Парезановића, једног од челних људи БИА, са лидером покрета Крени-промени Савом Манојловићем, изјавила је Весна Веизовић, главни уредник портала Васељенска, гостујући на каналу Прави одговор.  

Она је рекла да јој није било свеједно када је добила телефонски позив, те да је у почетку мислила да је у питању шала. 

- Ујутро ми је зазвонио телефон, неки непознат број и кад сам се јавила, човек се представио да је из БИА и да дођем одмах на разговор код њих у полицијску станицу Савски венац. Мислила сам да ме неко зеза, нисам ни знала да свака полицијска станица има њихово одељење – испричала је она. 

На њено питање: „Шта ако не дођем“, добила је одговор: „Ако не дођете ми ћемо да вас приведемо.“

- Пошто живим у Бајиној Башти и игром случаја сам се задесила у Београду, било ми је јасно да знају где се налазим, кад ми кажу да одмах дођем – закључује Веизовићева. 

Након консултације са адвокатом, одлучила се да оде на разговор, а тамо су је испитивали зашто пише против власти и слична питања, а потом одакле јој право да повезује Марка Парезановића и Сава Манојловића.

- У једном тренутку су ме питали: „Да ли си свесна да угрожаваш политичку позицију Сава Манојловића?“. Ја сам била у фазону: „Шта ме то питате?!“ – не може да се ишчуди она. 

Како је навела, цела операција је, по њеном мишљењу, замишљена тако да Саво Манојловић преузме покрет протеста због Рио Тинта, како би, преко њега, власт заправо имала контролу над тим протестима и осујетила отпор рударењу литијума. 

Она је говорила о фестивалу Мирдита, који финансирају српско Министарство омладине и спорта и Министарство просвете, затим о поклањању Генералштаба Американцима, о враћању војне обавезе и другим темама. О томе опширније сазнајте на каналу Прави одговор. 

Цео фронт гори, на стотине мртвих Украјинаца, уништен тенк, ракетни систем...

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА