Најновије

НЕСТОРОВИЋ О БЕОГРАДСКИМ ИЗБОРИМА: Остварили смо фантастичан резултат, циљ је да до 2026. преузмемо власт

Председник покрета ''Ми снага народа'' Бранимир Несторовић изјавио је да је листа чији је носилац освојила око девет одсто гласова на изборима за Скупштину Београда и честитао Српској напредној странци на победи.

Он је рекао да то значи да ће његов покрет у Београду имати девет или десет одборника.

"Свуда где смо учествовали у Србији прешли смо цензус. Остварили смо јако велики успех, за некога ко је пре шест месеци био непостојећа организација", рекао је Бранимир Несторовић.

Он је истакао да је излазност на изборима била ниска, оцењујући да велики део грађана ''више није заинтересован'' за изборе. Нагласио је да су резултати такви да његов покрет не мора ни са ким да преговара и ''може да крене својим путем". Оценио је и да покрет ''Ми снага народа'' може у наредном периоду да буде ''мост стабилности'' у Србији.

"Циљ нам је био да пређемо изнад цензуса, да имамо непрекидан раст који се огледа у више одборника и развој покрета, што је и остварено", рекао је Несторовић и захвалио онима који су гласали за покрет, преноси Блиц писање Тањуга.

Навео је да је резултат који је остварио његов покрет "фантастичан".

"У следећем периоду покушаћемо да оправдамо поверење грађана и још мало порастемо", рекао је Несторовић и навео да ће кандидат покрета Борислав Антонијевић постати окосница тима.

Навео је да су будући циљеви покрета да до 2026. постане једна од најјачих политичких снага у Србији и да тада "преузме власт''.

"Нећемо ни са ким ићи у коалицију, остајемо при ставу из децембра прошле године'', рекао је Несторовић, додајући да ће покрет ''Ми снага народа'' увек излазити на изборе, ''јер тако треба''.

Оценио је да је део опозиције који је бојкотовао изборе "издао своје бираче бојкотом".

Доктори за Београд: Несторовићев покрет планира ширење и у Црној Гори

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА