Најновије

РАСТУ ТЕНЗИЈЕ ПРЕД ФИНАЛНУ СЕРИЈУ! Партизан одбио Звездину понуду за размену карата! “Делије” оштро реаговале

У понедељак почиње финална серија Кошаркашке лиге Србије, а с обзиром на то да се за трофеј боре “вечити” ривали, температура полако расте. Већ је и раније било приче о томе да би гостујућим навијачима требало да се уступи одређени број улазница, око чега су се усагласили и “делије” и “гробари”.

У првом мечу је домаћин Црвена звезда у “Пиониру” од 20 часова. Црвено-бели су послали званичан мејл Партизану у којем су понудили гостујућима навијачима пет одсто карата у дворани “Александар Николић” (400 за “гробаре”), а да заузврат исти проценат карата “делије” добију када се буде играо меч у Београдској арени, где је домаћин Партизан (1020 за “делије”).

Међутим, тај предлог екипе са Малог Калемегдана је одбијен. То може да се види увидом у преписку између менаџера Звезде и Партизана, која је објављена на твитер профилу “делије север”.

– У складу с интерним договором КК Партизан која је комуницирана на старту преговора, а уз пуно разумевање капацитета дворане “Александар Николић” у односу на Београдску арену, ми не можемо да пристанемо на вашу понуду – наводи се у одговору Партизана на Звездин мејл.

Овај потез црно-белих изазвао је негодовање код најватренијих присталица Црвене звезде. “Делије” су у саопштењу оштро напале председника Партизана Остоју Мијаиловића.

ПУТИН ПОСЛАО ЧЕЧЕНЕ НА НАЈЖЕШЋИ ДЕО БОЈИШТА! Овде морају да пробију фронт

Извор: Maxbetsport.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА