Најновије

ОТКРИВЕНА НАЈСЛАБИЈА ТАЧКА ЗАПАДА У ЕВРОПИ! За НАТО је опаснија него било која друга!

База Рамштајн у Немачкој биће најслабија тачка НАТО у случају рата с Русијом, пише "Агоравокс".

- Конфронтација НАТО и Русије је показала да снаге Алијансе имају много слабих тачака у поређењу са руском војском, али има једна која је за НАТО опаснија него било која друга, ваздушна база Рамштајн у Немачкој - наводи се у чланку.
Према речима аутора, ескалација у понашању западних савезника Кијева може да доведе до тога да се са сукоба у Украјини пређе на рат између САД и Европе против Русије у пуном обиму.

Ако би руске снаге ликвидирале немачку бази то би учинило НАТО "слепим и осакаћеним", односно без важне тачке за снабдевање снага и могућности да одговори.

Подсетимо, у америчком Стејт департменту су недавно изјавили да је амерички председник Бајден дозволио Украјини да користи америчко оружје за противбатеријску борбу против циљева на територији Русије који прете Харковској области, али је оставио на снази забрану употребе оперативно-тактичких ракета "атакамс" и другог ватреног оружја великог домета.
Коментаришући овакву западну реторику, руски лидер Владимир Путин је напоменуо да представници НАТО-а морају бити свесни са чиме се играју. Он је подсетио да су земље Алијансе у Европи по правилу ентитети са малом територијом и веома густом насељеношћу.

УШАКОВ: Путин ће разговарати са Додиком о резолуцији у Сребреници

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА