Најновије

ВЕЛИКИ ПЕХ: И Звезда је остала без свог Бразилца, крај сезоне за Јага!

Победу у првом мечу финала Суперлиге бранилац титуле Црвена звезда је скупо платила, пошто је остала без једног од својих најбољих играча ове сезоне – Јага дос Сантоса. Омалени Бразилац, који је у финале ушао као МВП финала АБА лиге у којем је његов тим “ометлао” вечитог ривала, одиграо је још један добар меч и био најбољи актер у црвено-белој опреми до почетка последње деонице (18 поена и 7 асистенција), када је доживео очигледно тежу повреду.

Како је потврђено МаxБет Спорту, у питању је руптура мишића на листу леве ноге, због које је морао да буде однесен у свлачионицу. С обзиром на то да ће Јаго у уторак да одради детаљне прегледе, тренер Сферопулос на њега неће моћи да рачуна у другом мечу финала, али ни у евентуалној мајсторици која би се играла у суботу, што је велики хендикеп за актуелног шампиона ако знамо да је раније сезону завршио и млади плејмејкер Никола Топић.

Уз Јага, на проблем са ногом жалио се и Немања Недовић, али је код њега на срећу свих присталица црвено-белих реч само о грчевима, док постоји нада и вероватноћа да се у финалној серији ускоро појави и Џоел Боломбој, којег тренутно “мучи” кук.

Подсетимо, Црвена звезда је повела у финалу домаћег шампионата победом од 89:88 у првом мечу одиграном у “Пиониру”. Утакмица број два на програму је Београдској арени у среду од 20 сати, а домаћини ће да буду црно-бели. Финална серија игра се на две победе.

ЗАПАД ПРЕШАО ЦРВЕНУ ЛИНИЈУ: Мађари потврдили најцрње слутње

Извор: Maxbetsport.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА