Најновије

ЧЕДА ПРИЗНАО: Наше кол центре у време ДОС-а успоставили Американци!

Пред­сед­ник Ли­бе­рал­но-де­мо­крат­ске пар­ти­је Че­до­мир Јо­ва­но­вић ка­же да су пр­ви кол-цен­три у Ср­би­ји на­ста­ли у вре­ме ДОС-а, као и кам­па­ња од вра­та до вра­та. Ана­ли­зи­ра­ју­ћи ло­кал­не из­бо­ре у Ср­би­ји и Бе­о­гра­ду на К1 те­ле­ви­зи­ји, ре­као је да је пр­ви-кол цен­тар био у ре­сто­ра­ну „Ли­он” у Бе­о­гра­ду, ко­ји су та­да за­ку­пи­ли, и у ње­му ин­ста­ли­ра­ли 60 ра­чу­на­ра.
Чеда - америчка школа!

Чеда - америчка школа!

„Би­ло је 60 ак­ти­ви­ста из Де­мо­крат­ске стран­ке ко­ји су има­ли ми­кро­фо­не, спи­сак члан­ства и те­ле­фо­ни­ра­ли чи­тав дан. До­бар дан, зо­ве­мо из из­бор­ног шта­ба Де­мо­крат­ске стран­ке, да ли сте иза­шли на из­бо­ре, је л’ зна­те још не­ко­га ко је иза­шао, је­сте по­ве­ли оца, мај­ку, дру­га, де­вој­ку итд. То је би­ло нор­мал­но”, ре­као је Јо­ва­но­вић, пре­нео је Тан­југ.

Ка­зао је да је та­да по­че­ла да се ра­ди и кам­па­ња од вра­та до вра­та ко­ју су, ка­ко је ре­као, у по­ли­тич­ки жи­вот Ср­би­је уве­ли Аме­ри­кан­ци кроз рад две фон­да­ци­је, јед­на је фон­да­ци­ја Де­мо­крат­ске пар­ти­је, а дру­га Ре­пу­бли­кан­ске стран­ке.

„Ми то и да­ље ви­ди­мо у њи­хо­вим кам­па­ња где је нор­мал­но да пред­сед­ник за­ку­ца на вра­та, да уђе, по­пи­је ка­фу, је­ди­но што ни­је нор­мал­но, то је ово што се де­ша­ва ов­де код нас у зе­мљи, где се хва­та­мо за вра­то­ве, би­је­мо се по ули­ца­ма, не знам шта дру­го да ка­жем, ова­ква зе­мља у Евро­пи не по­сто­ји”, про­ко­мен­та­ри­сао је Јо­ва­но­вић и на­вео и да су још та­да на ми­тин­ге до­во­ђе­ни за­по­сле­ни.

Оце­нио је и да су вла­да­ју­ћа стран­ка и опо­зи­ци­ја на из­бо­ри­ма у де­цем­бру у Бе­о­гра­ду би­ли егал, а да је по­сле то­га Ву­чић ви­део где је „шкрип” и да је то про­ме­нио, те да ни­је до­зво­лио да се из­гу­би и је­дан глас.

Прочитајте ОВДЕ шта Вучић каже о предстојећем мировном самиту у Швајцарској

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА