Најновије

ОВО ЈЕ МОЈА МОЛБА ЈОКИЋУ ДА СЕ ОДАЗОВЕ! Вучић се обратио Сомборцу у програму уживо

Председник Србије Александар Вучић упутио је јуче током гостовања на Радио телевизији Србије (РТС) молбу кошаркашу Николи Јокићу да се одазове на позив селектора Светислава Пешића за предстојеће Олимпијске игре у Паризу. Јокић и даље није саопштио своју коначну одлуку о игрању за "орлове", а то ће учинити када седне за сто са Пешићем и Тарлаћем.

"Овога пута нема превеликих очекивања од фудбалера у Немачкој, али верујем да ћемо ми далеко да догурамо на Европском првенству. Молим и навијаче Звезде и Партизана да буду заједно уз нашу репрезентацију, сви који могу да буду уз наш тим против Енглеза у Гелзенкирхену, па онда и Минхену. А онда ћемо да навијамо за Јокића да навијамо на Олимпијским играма", казао је Вучић, на шта га је водитељка упитала да ли то значи да ће играти у Паризу.

"Не знам да ли ће бити у тиму, волим га и много поштујем, ово је моја молба њему да се одазове селектору на позив јер ће бити јаки Канађани са Гилџс-Александером и Марејом, као и са Американцима, а ако неко може да их победи - то је само Србија".

Први индивидуални тренинзи српске репрезентације почињу 17. јуна, док је званично окупљање заказано за 24. јун. То значи да ће Никола имати око месец дана да одмори и да размисли у вези са учешћем на Олимпијским играма. Сви се надају да ће то и да се догоди, али коначна одлука још увек није донета.

Руси у Парасковјевки, Украјинци беже са периферије (МАПА, ВИДЕО)

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА