Најновије

ТЕПИЋКА ОДРЖАЛА ЛЕКЦИЈУ: Посебно се обратила Манојловићу!

"Упозоравали смо да ће режим поново покрасти изборе и позивали да му се учествовањем у томе не даје легитимитет. На жалост, неке опозиционе колеге нас нису послушале. Очекивали смо да ће те колеге у изборној ноћи, као што је урађено 17. децембра, изаћи и рећи да су избори покрадени и да су погрешили што су на њима учествовали, али то се није десило", каже Мариника Тепић, потпредседница Странке слободе и правде, у изјави достављеној медијима.
Тепић

Тепић

"Три дана након "избора" господин Манојловић тражи да се брани резултат само неколико општина, док се ми од почетка боримо за победу над режимом и да за то, пре свега, морамо инсистирати на изборним условима.”, каже Тепићка.

“Сматрамо да је ова накнадна памет нанела пуно штете грађанима, јер су изласком на изборе легитимизовали Вучићеву "изборну" победу. Такође сматрамо и да опозиција ултиматуме треба да поставља политичком противнику Вучићу, а не опозиција опозицији, као и да опозиционе организације треба међусобно директно да разговарају, а не преко медија", закључила је потпредседница ССП-а.

Прочитајте ОВДЕ још о пост-изборним тензијама у Нишу

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА