Најновије

ТЕПИЋКА О ИЗБОРИМА: Вучић би украо само још више!

Знали смо да ако тражимо одлагање избора на јесен са бољим условима, да Вучић неће смети да само са Несторовићем и лажним листама организује изборе, јер тада не би изашло ни 30 одсто бирача. У таквој пат позицији у којој је био Вучић, а након потписивања договора са коалицијом Нада и Прогласом, одједном је део колега одлучио да од свих ових чињеница окрене главу и најавили су да побеђују, каже Мариника Тепић, потпредседница Странке слободе и правде, у интервјуу за Данас.
Тепић

Тепић

“Свако ко каже да би се победило у Београду уколико би сви изашли на ове такозване изборе, зна да то није тачно. Вучић би само украо још више.”, каже потпредседница ССП-а. 

“Подвлачим, Вучић је спреман да украде колико год му је потребно гласова. Од еминентних истраживачких агенција јасно нам је пре расписивања избора указано да најмање трећина грађана који су нам дали поверење у децембру, неће изаћи на ове лажне изборе уколико се не промене бар елементарни изборни услови. Дакле све се исто догодило као у децембру, само што се синдром крађе из Београда сада раширио и по Србији”, објашњава Тепићка.

Прочитајте ОВДЕ шта је поручио ССП о борби за боље изборне услове

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА