Најновије

БУМ НА МАЛОМ КАЛЕМЕГДАНУ! Пао превише важан потпис у Црвеној звезди

Капитен кошаркашког клуба Црвена звезда, Бранко Лазић, потписао је нови уговор са клубом, чиме ће остати у редовима црвено-белих и наредне сезоне. Овај потез је поздрављен од стране навијача и управе клуба, јер Лазић представља једну од најзначајнијих фигура у историји клуба.

Лазић је своју професионалну каријеру започео у ФМП-у, а 2011. године се придружио Црвеној звезди. Током своје дуге и успешне каријере у Звезди, освојио је бројне трофеје укључујући више титула у АБА лиги, Купу Радивоја Кораћа и домаћем првенству. Лазић је познат по својој непоколебљивој одбрани и лидерским способностима на терену.

Председник клуба, Небојша Човић, изразио је задовољство Лазићевим продужењем уговора, истичући његову важност за тим, како на терену, тако и ван њега. "Бранко је срце и душа нашег тима. Његова преданост и професионализам су пример младим играчима," рекао је Човић.

Нови уговор ће омогућити Лазићу да настави своју мисију у Звезди и помогне тиму да оствари још веће успехе у наредним сезонама. Навијачи Звезде се радују наставку сарадње са њиховим вољеним капитеном и надају се новим победама и трофејима.

ПОНОЋНА БОМБА: Партизан довео бившег играча Црвене звезде у своје редове

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА