Најновије

ДУГИН: Приближили смо се тачки са које нема повратка у либерализам

Бајденов неуспех у дебати са Трампом означио је тачку преокрета, као и успеси десничарских популиста у Европи, где Орбан постаје водећа симболична фигура.

Приближили смо се тачки са које нема повратка у либерализам, не само у Русији, већ и широм света, јер без неке велике катастрофе либералне елите неће моћи да задрже власт над човечанством, пише руски мислилац Александар Дугин за сајт "Геополитика".

Бајденов неуспех у дебати са Трампом, као и успеси десничарских популиста у Европи, означили су тачку преокрета у којој Орбан постаје водећа симболична фигура.

У Русији није било праве чистке либерала, констатује Дугин, и практично нико није одговарао. Негде у врху руске власти постоје они који и даље коче патриотске реформе.

Споља се чини да су ове реформе у Русији већ спроведене, а сви прави светски лидери настоје да да се угледају на Путина. Међутим, на унутрашњем плану, посебно међу елитама, ситуација је сасвим другачија, тврди Дугин. Постоји широко распрострањено очекивање повратка менталитету који се руководи једино финансијском добити. Овај тренд остаје непрекинут. Филозофија "инстаграм инфлуенсера" и даље преовлађује и подрива традиционалне вредности.

ДРАМА У МОСКВИ! Пакет бомбе послате на куће званичника, ФСБ извео хитну акцију!

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА