Најновије

РУСИЈА УПАЛА У ЦЕНТАР ЊУЈОРКА! Почиње комплетно урушавање фронта (МАПА)

Руске трупе ушле су у центар Њујорка, Новгородског, проширујући зону контроле у области Петровске горе, према аналитичком ресурсу "Дееп Стате" који ради за Главну обавештајну управу Украјине.

Групација војника "Центар" наставља да бележи успехе, пробијајући се од Горловке ка Торецку, напредујући у Њујорку, Кирову (Северном), Јужном и Дружби.
Овим продором настао је огроман проблем за Оружане снаге Украјине на торецком правцу, а многи аналитичари сугеришу да је управо ово преломни моменат који ће довести до потпуног урушавања тог дела фронта.

Генералштаб Оружаних снага Украјине (ОСУ) у свом извештају наводи:

"На правцу Торецка, руске снаге су 14 пута напале с циљем да се пробију кроз одбрамбене линије ОСУ у областима насељених места Северно, Јужно и Њујорк."

Према извештајима из Генералштаба ОСУ, борбе у подручју Њујорка и даље трају, а руске трупе покушавају да консолидују своје положаје у заузетим областима. Украјинске снаге пружају снажан отпор, покушавајући да зауставе даље напредовање руских трупа. Поред тога, у областима Северног и Јужног бележи се интензивна размена артиљеријске ватре.

ЗНАМ ШТА ПУТИН СПРЕМА" Високи званичник НАТО упозорава: Следе атентати и пожари широм Европе, велика паника 

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА