Најновије

„Једном верени, верени заувек“: Урнебесно духовита прича која ће вам освојити срце

Ново из Вулкана

Фото: Вулкан

Припремите се за гласан смех јер ћете романтични историјски роман "Једном верени, верени заувек" Вирџиније Хит појести као омиљени десерт. Гроф Ферам је смислио шараду и уплео се у мрежу сопствених измишљотина након што је својој мајци, одлучној да га ожени, представио лажну вереницу. Међутим, када љубав запрети да све закомпликује, маске почињу да падају. Јер је прво правило лажне веридбе – без заљубљивања!

Жена је последње што жели Хју Стендиш, наочити гроф Ферам. На његову несрећу, његова мајка је решена да га види ожењеног, па макар невесту тражила и са друге стране океана. Због тога Хју измишља лажну вереницу како би стару племкињу држао што даље од себе и уживао у животу нежење.

Међутим, када чује да је његова мајка на броду за Енглеску, Хју схвата да ће се његово лукавство распрснути у хиљаду делова. Али онда среће љупку уметницу, која је можда чудо које му је потребно.

Минерва Меривел с тешком муком издржава себе и две млађе сестре откад их је отац напустио. Кад Хју замоли Минерву да се претвара да му је вереница док је његова мајка у посети, она схвата да је ова понуда, иако звучи смешно, сувише добра да би је одбила.

Када Минерва и њене сестре стигну на Хјуово имање, ништа не иде по његовом педантно осмишљеном плану. Услед свеопште раздраганости и разних неспоразума, лажна веридба почиње да се претвара у праву љубав. Ипак, могу ли да верују једно другом кад је њихова веза почела лажима?

Вирџинија Хит нас позива да навијамо за Минервину срећу и Хјуово спасење.

„Љубитељи историјске романсе који очекују добру дозу хумора нека се припреме за сјајну забаву.“ – BookRiot

„Једна од најбољих романси у протекле три године. “ –  Goodreads

Роман Једном верени, верени заувек потражите на сајту и у књижарама Вулкан широм Србије.

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА