Најновије

ДОДИК: Институције у које се бошњачки политичари заклињу увредиле бошњачки народ

"Јуче је само Република Српска показала да, као што поштује своје жртве, поштује и жртве других народа", истакао је први човек Српске.

Уставни суд БиХ показао је да се не поштују ни Устав ни правила, констатовао је председник Републике Српске Милорад Додик коментаришући да је исти радио на Дан жалости (између осталог, донета је одлука о продаји некретнина на Јахорини у Републици Српској).

"Јуче су Апелациони суд и ЦИК показали да не поштују закон. Јуче су ове институције показале да не поштују БиХ. Јуче су ове институције у које се бошњачки политичари заклињу увредиле бошњачки народ", истакао је Додик.

Истакао је да је у Федерацији БиХ јуче био Дан жалости.

"Готово да нико није радио, осим Уставног и Апелационог суда и ЦИК-а. На дан комеморације у Поточарима, док су Бошњаци жалили, они су се потрудили да покажу да су од БиХ направили жалосну земљу. Јуче је председавајући Председништву БиХ Денис Бећировић показао да није члан Председништва из реда бошњачког народа, већ срамота бошњачког народа", навео је Додик на Иксу.

Према његовим речима, странци су јуче показали да им није стало ни до БиХ ни до Бошњака већ само до својих интереса.

"Јуче је само Република Српска показала да, као што поштује своје жртве, поштује и жртве других народа", закључио је Додик.

ПОЧИЊЕ КРАХ! НАТО жури, шта је ово Русија наумила?

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА