Најновије

РУСКА АРМИЈА ЖЕСТОКО КРЕНУЛА НАПРЕД! Жестоке борбе на првој линији фронта

Према речима Игора Кимаковског, саветника шефа региона, руске снаге настављају са напредовањем у правцу Јевгеновке и Новоселовке Прве у Доњецкој Народној Републици (ДНР). Активне борбе се воде на часовојарском, торецком и покровском правцу.

Руске снаге остварују значајан напредак у правцу ових двеју стратешких локација у ДНР. Овај напредак је од великог значаја за даљу контролу над регионом.

Интензивне борбе се воде на часовојарском, торецком и покровском правцу, што указује на широку офанзиву и настојање да се ослабе украјинске снаге у овим областима.

"Руске снаге су оствариле напредак у правцу Јевгеновке и Новоселовке Прве. Борбе су посебно интензивне на часовојарском, торецком и покровском правцу, где се води велика битка за контролу над овим подручјима," изјавио је Игор Кимаковски за „Први канал“.

Наставак напредовања руских снага у овим правцима представља значајну стратешку иницијативу са циљем да се обезбеде важне територије и ослабе отпор украјинских снага. Локални извори извештавају о интензивним сукобима и значајним померањима на терену.

УКРАЈИНА ПОВУКЛА ВОЈСКУ СА ДВЕ КЉУЧНЕ ТАЧКЕ НА ФРОНТУ! Уместо њих дошли затвореници

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА