Најновије

ЗВАНИЧНО! Стојковић остаје селектор фудбалера Србије

Чланови Извршног одбора FSS изгласали су поверење селектору Драгану Стојковићу Пиксију!

Оно што је јуче било најављивано, данас се обистинило, актуелни стратег "орлова" добио је подршку да настави са радом у националном тиму! Иако се у претходних неколико недеља, након елиминације са Европског првенства, спекулисало о евентуалном одласку Стојковића са клупе, он је од челника Фудбалског савеза Србије добио поверење.
FSS се нешто после подне огласио саопштењем и потврдио да је одржан видео-састанак.

"Одржана је седница Извршног одбора Фудбалског савеза Србије потем видео-конференцијске везе и донето је неколико важних одлука. После детаљног извештаја селектора „А“ репрезентације Србије о учешћу на Првенству Европе у Немачкој , потврђено је поверење и дата максимална подршка Драгану Стојковићу у испуњавању наредних циљева који се налазе пред најбољим националним тимом, а то је предстојећи циклус утакмица у Лиги нација где ће акценат бити на уигравању и припреми тима за квалификације које доносе пласман на Првенство света у САД, Мексику и Канади 2026. године", наводи FSS.

Додаје се да је извештај који је пред комисију ставио Стојковић једногласно усвојен.
"Извшни одбор је једногласно усвојио извештај селектора Стојковића који је председника Џајића и чланове најодоговорнијег тела наше фудбалске организације упознао са плановима у наредном периоду и чињеницом да ће већ у септембарском термину доћи до значајних промена у играчком кадру наше „А“ репрезентације", додаје се.

Селектор ће за око месец дана изаћи пред медије и одговараће на сва питања.

"Средином августа, селектор Стојковић биће на располагању представницима медија за одговоре на сва питања. Подсетимо, нашу „А“ репрезентацију прве обавезе у новом циклусу Лиге нација очекују у септембру против Шпаније у Београду и Данске у Копенхагену", наглашавају из FSS.

ПОЧИЊЕ КРАХ! НАТО жури, шта је ово Русија наумила?

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА