Најновије

"Идиоти извиждали Ђоковића!" Чувени британски лист жестоко ударио на своје због Новака!

Новак Ђоковић се у петак победом над Лоренцом Мусетијем пласирао у финале Вимблдона, а на путу ка свом десетом финалу на лондонском гренд слему имао је и неколико "окршаја" са навијачима на трибинама.

Док су неки скритиковали Ђоковићеву интеракцију са навијачима, други су пак осудили начин на који су се гледаоци понели према највећем тенисеру свих времена.

Познати таблоид "The Сун" стао је у Новакову заштиту, прекоривши гледаоце који су показали велико непоштовање према српском асу. У тексту под насловом "Новак Ђоковић извиждан од идиота", британски новинари ударили су на онај непристојни део публике на Вимблдону.

Када је Ђоковић "свирао“ виолину током меча, неки посматрачи су га извиждали, иако није било јасно да ли је реакција била искрена или иронична. У сваком случају, Ђоковић је деловао као да је то узео у добром духу, смејући се пре него што је дао палац горе и искрено се осмехнувши док се враћао на своје место - наводи се, између осталог, у тексту.

У тексту се наводи да је чак и Џон Мекинро такође остао шокиран понашањем дела навијача, те да је Новак наизменично на ратовао са Рунеом на терену, те са навијачима на трибинама.

Више нема тајни! Откривен немачки план војне офанзиве на Русију! Хоће да праве логоре!

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА