Најновије

НОВАК УБЕДИО И НАЈВЕЋЕГ ХЕЈТЕРА НА СВЕТУ! Американац се променио - сад се диви Србину!

Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић пласирао се у десето вимблдонско финале, а на трави у Лондону ће против Карлоса Алкараза играти за осму титулу. Уколико је освоји надмашиће Маргарет Корт са којом тренутно дели прво место по броју гренд слем трофеја у сингл конкуренцији (24), а изједначиће се са Роџером Федерером који већ има осам пехара са најпрестижнијег турнира. Ни ту није крај подвизима српског аса...

Новак Ђоковић се победом над Лоренцом Мусетијемпласирао у своје 37. гренд слем финале, по чему је апсолутни рекордер у историји мушког тениса. Његови највећи ривали нису му ни близу у том параметру, а колико је успешан морао је да примети и највећи хејтер. Амерички новинар Бен Ротенберг, који је познат по критиковању Ђоковића, сада је морао да скине капу.

"Новак Ђоковић је успео да се пласира у своје 37. гренд слем финале, што је тако много! Нико није био овако добар у тенису толико дуго", написао је ротенберг на друштвеној мрежи "X". Оваква његова реакција изненадила је пратиоце, али заправо Бен није ништа погрешио - Новак има импресиван низ успешних година на највећим светским турнирима.

Американац којег читав свет зна као једног од највећих критичара најбољег тенисера икада у последње време је мало спустио лопту. Лепе речи о Новаку имао је и током Ролан Гароса, када је Ђоковић повређен успео да победи Франциска Серундола. "Никада не претпостављам да ће Ђоковић изгубити меч у пет сетова, све док не видим ситуацију у којој противник има меч лопту а његов ударац иде у аут или у мрежу. Чак и тада је можда прерано", написао је Бен Ротенберг на свом "X" профилу.

Те речи су навијачи Новака Ђоковића схватили као велики комплимент на рачун борбености најбољег тенисера свих времена! Ипак, прича у Паризу није имала срећан крај - повреда коју је Новак задобио током меча против Аргентинца Серундола била је тежа него што се очекивало, па је морао да додатне прегледе и на операцију менискуса. Само неколико недеља је паузирао, а месец дана касније већ је у нестварно доброј форми - игра финале Вимблдона и спрема се за поход на злато са Олимпијских игара.

Пољска се спрема за рат

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА