Најновије

"БИЛО ЈЕ МНОГО КРВИ, МЕТАК МИ ЈЕ ПРОБИО УВО": Прво оглашавање Трампа након покушаја атентата на митингу

Доналд Трамп је "добро" и захвалан је службеницима за спровођење закона, наводи се у саопштењу објављеном на веб страници Републичког националног комитета (РНЦ).

Он каже да се "радује што ће се придружити у Милвокију док напредујемо са нашом конвенцијом да га номинујемо за 47. председника Сједињених Држава. Као кандидат наше странке ... ће наставити да дели своју визију да Америку учини великом поново“, наводи се у саопштењу Трампове кампање и РНЦ.

У међувремену, изјава је објављена и на Truth Социал, платформи коју је основао Трамп, преко налога @realDonaldTrump. Он се захваљује полицији и тајној служби на "брзом одговору”.

"Најважније, желим да изразим саучешће породици погинулог учесника митинга, али и породици још једне особе која је тешко повређена. Невероватно је да се овакав чин може десити у нашој земљи. За сада се ништа не зна о стрелцу који је сада мртав. Погођен сам метком који ми је пробио горњи део десног ува. Одмах сам знао да нешто није у реду чувши звиждук, пуцње и одмах осетио како метак пара кожу. Обилно је крварило, па сам тада схватио шта се дешава. Бог благословио Америку!", рекао је он.

АМЕРИКА ГОРИ ЗБОГ ОВОГ СНИМКА! Атентат на Трампа могао бити спречен! Сведок изјавом затресао јавност, ко је крив за ово?! (ВИДЕО)

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА