Најновије

ОВИМ ПОТЕЗОМ ЈЕ ИЗБЕГАО СИГУРНУ СМРТ! Појавио се снимак Трампа с леђа пре него што је упуцан! (ВИДЕО)

Испливао је снимак Доналда Трампа из другог угла, иза леђа председничког кандидата.

Доналд Трамп јуче је држао предизборни митинг у Пенсилванији, а онда су се чули пуцњи. Један од присутних успео је да сними Трампа с леђа, где се јасно види да је једним случајним потезом избегао сигурну смрт.

Наиме, како се на снимку може видети, док је председнички кандидат говорио зачуо се пуцањ, он се потом осврнуо око себе, ухватио за уво, видео крв, а затим клекнуо и сакрио се иза бине како би се заштитио.

Припадници Тајне службе експресно су изашли на позорницу и својим телима заштитили Трампа, након чега су сишли са бине, а окупљена маса звиждала је нападачу, а онда узвикивала "УСА, УСА, УСА".

Подсетимо, пуцњава на Доналда Трампа се догодила у суботу поподне на скупу у Батлеру, Пенсилванија. Нападач, Томас Метју Крукс, је испалио више хитаца са "издигнуте позиције" ван скупа пре него што га је убила Тајна служба, саопштила је агенција. Извори из полиције кажу да је нападач био на крову зграде. Видео снимци показују како је Трамп брзо одведен од стране обезбеђења са крвљу на лицу.

Посетиоци скупа описали су последице као "пандемонијум", са општом збуњеношћу. Неки су првобитно мислили да су звукови били ватромет, док су други описали да су видели људе погођене пуцњавом.

Тајна служба навела је да је инцидент резултирао најмање једним убиством особе из публике, а да је двоје људи критично повређено.

Портпарол је рекао да је Трамп "добро", а Тајна служба је потврдила да је безбедан. Бивши председник је на друштвеним медијима објавио да је погођен метком у "горњи део десног увета".

Више федералних агенција сада је укључено, са ФБИ-јем на лицу места. Званичници за спровођење закона истражују пуцњаву као могући покушај атентата.

Председник Џо Бајден разговарао је са Трампом након пуцњаве. Бајден је раније рекао да је захвалан што је Трамп безбедан. Осудио је пуцњаву и позвао на јединство земље, рекавши: "Нема места у Америци за овакав вид насиља." Бајден се враћа рано у Белу кућу из Делавера како би наставио са информисањем о пуцњави.

АМЕРИКА ГОРИ ЗБОГ ОВОГ СНИМКА! Атентат на Трампа могао бити спречен! Сведок изјавом затресао јавност, ко је крив за ово?! (ВИДЕО)

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА